10 februari 2011

23 februari: WEEKBREEK – Dan maar brak!

Al twee jaar lang is Weekbreek je doordeweekse house fix. Je broodnodige dosis ontspanning in die veel te lange werkweek. “Lekker dansen, en morgen gezond weer op!”

Right...

Als Weekbreek in deze eerste twee jaren íets bewezen heeft, is het wel dat je er na een avond vol house, drank en dans doorgaans niet als herboren bij zit. Tenzij herboren betekent dat je vooral wilt liggen met je ogen dicht en een duim in je mond. Dan wel.


Eerlijk is eerlijk: je bent geen achttien meer. Je hebt van alles te doen. Superbelangrijke dingen. Verantwoordelijkheden. Afspraken. Deadlines! En de tijd van zomaar feesten wanneer je zin hebt, heb je eigenlijk wel gehad. Of nou ja, jij bent misschien een slecht voorbeeld..

Want jij staat op woensdag natuurlijk gewoon vrolijk de week doormidden te dansen op Weekbreek! Omdat je daar zin in hebt. Dan maar brak!

Vanuit Canvas op de 7e brengt Niels de Waard je (naar eigen zeggen) in slow motion op een vliegend tapijt naar Afrika, waarna resident Kadiks je nog even netjes met beide voeten net boven de grond houdt. Zonnig, ritmisch, groovy en energiek. Breed lachend de nacht tegemoet! En die brakheid?

Worth it!

Kaartjes, informatie, nieuws, foto’s en meer: www.weekbreek.nl of www.facebook.com/weekbreek!

w? Weekbreek
w? Woensdag 27 februari 2011
h? Van 18.00 tot 24.00 uur
w? Niels de Waard, Kadiks
w? Canvas op de 7e
h? € 7,00


*Bodempje leggen
Eerst nog naar huis om te eten? No need! In Canvas leg je voor een mooi prijsje een dito dansvloertje in de buik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten